Details, Fiction and verificare serie sasiu

Te rugam sa ai in vedere faptul ca raportul comandat poate fi descarcat de pe website in structure PDF. In plus, iti vom trimite o copie la adresa de e-mail indicata in procesul de plata a raportului.

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Alege si comanda un raport detaliat creat de algoritmii de decodare a seriei de sasiu. Decodorul de sasiu pe treatment l-am creat va prezenta un raport constand in sectiuni usor de citit si inteles, cu informatii furnizate de seria de sasiu.

Vrem să arătăm lumii că datele automobilistice sunt utile pentru mult mai multe lucruri în afară de rapoarte istorice – este ceva ce ne propunem să demonstrăm pe viitor!

Ce este un “lemon car or truck”? O „mașină lămâie” este un termen folosit în mod obișnuit pentru a face referire la o mașină cu probleme ascunse, înregistrări „salvage vehicle” sau alte caracteristici de treatment vânzătorul ar putea dori să le abuzeze pentru a crește valoarea vehiculului. Aflați cum să verificați numărul VIN cu autoDNA. Cum pot verifica numărul VIN? Contactați-ne

La pozitia eleven, avem fabrica in care a fost asamblata masina. In cazul nostru avem W treatment corespunde cu Wolfsburg Germania.

Un număr VIN – Vehicle Identification Number (numărul de identificare al vehiculului), sau seria de șasiu, este un cod unic atribuit fiecărui vehicul cu motor atunci când acesta este fabricat. Numărul VIN este un șir de seventeen caractere (litere și cifre) scrise fileără spații între ele și fileără literele Q, I și O – omise Specific pentru a nu se confunda site web cu cifrele 0 și 1, și care oferă anumite informații despre vehicul precum anul și țara de fabricație, marca, modelul și seria acestuia.

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta cat mai placuta pe internet site-ul servicii-inmatriculare.ro. Mai multe detalii despre politica noastra referitoare la protectia datelor cu caracter private puteti vedea aici: GDPR - Politica de Confidentialitate Accepta

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

La majoritatea autoturismelor, este posibil să găsiți numărul VIN în partea din față a tabloului de bord al șoferului. Cel mai bun mod de a-l vedea este să priviți prin parbriz din exteriorul mașinii. Puteți găsi, de asemenea, numărul VIN pe stâlpul ușii laterale a șoferului.

Asadar, in cele ce urmeaza ne vom referi la standardul ISO 3779 privind seria de sasiu sa treatment este valabil pentru marea majoritate a masinilor de pe la noi.

VIN (Vehicle Identification Range) reprezinta seria de sasiu sau de caroserie unica fiecarui autoturism formata din seventeen caractere alfanumerice ce poate fi gasita atat in certificatul de inmatriculare al masinii (la pozitia E, “Numarul de identificare”) cat si pe assorted elemente ale caroseriei (de ex, in partea din stanga/jos a parbrizului).

Numărul de identificare al mașinii contain chiar și o cheie de Regulate pentru detectarea fraudelor, sub forma cifrei de verificare, după cum vei observa în cele ce urmează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *